+(40) 761 672702
comenzi@invitatiietern.ro

Cum Comand Invitatii/Accesorii

 • PASUL 1 – Alegeti modelul dorit
 • PASUL 2 – Mail cu datele
  Trimiteti mail cu datele necesare pentru produs la adresa comenzi@invitatiietern.ro care sa contina: modelul ales, codul, cate bucati, textul si eventual poza/poze.
  Vă rugăm să redactați textul cu atenție, folosind diacritice.
  Plicul invitaţiei:
  În preţul invitaţiei aveţi inclus plic alb. Aveti si opţiunea să schimbaţi culoarea plicului (plicuri colorate mate +0.50 ron/buc,plicuri imprimate cu grafica regasita pe invitatie +0.50 ron/buc si plicuri sidefate +0.80ron/buc
 • PASUL 3 – Simularea invitatiei
  In maxim 2 zile lucratoare vă vom trimite macheta invitaţiei/accesoriilor dorite, în format digital, realizata GRATUIT pe adresa dumneavoastră de e-mail cu datele trimise de dumneavoastra si in nuantele dorite astfel incat acestea sa se adapteze temei alese pentru nunta.
 • PASUL 4 – Mostra
  Daca nu sunteti din Brasov si doriti inainte de a comanda sa va trmitem o mostra, se poate aceasta se va trimite prin curier rapid, costul transportului va fi suportat de dumneavoastra- 15ron.
  Oferim 2 mostre gratuite, daca se doresc mai multe restul vor fi contra-cost.
 • PASUL 5  – Datele de contact
  Pentru a livra comanda dumneavoastra avem nevoie de adresa de livrare, un numar de telefon si cnp-ul necesar pentru factura.
  In cazul in care sunteti persoana juridica, va rugam sa ne comunicati datele firmei.
 • PASUL 6 – Plata
  Deoarece produsele noastre sunt personalizate, orice comandă va fi efectuată după confirmarea plăţii unui avans de 30% din preţul total al comenzii in cont, restul urmând a fi achitat ramburs, la primirea coletului.
 • PASUL 7 – Livrarea
  Comanda de realizeaza in ~5 zile lucratoare dupa ce am primit bunul de tipar.
  Aceasta se trimit prin Cargus Curier, cost transport 20 ron.Veti fi informati cand comanda a fost trimisa spre adresa comunicata.
  NOU! Pentru o comanda mai mare de 400 ron, livrarea este GRATUITA!

Realizăm meniuri, plicuri de bani si numere de masa în aceeasi, grafica si culori cu invitatia, toate acestea pentru a pastra tema nuntii voastre!